top of page

Residenssiasunto

Residenssi sijaitsee vanhassa 1800-luvun lopun työläisten luhtikasarmissa ). Asunnossa on yhdistetty kaksi alkuperäistä työläisasuntoa, yhteensä 2h +k n. 62m². Talon muut noin 20 asuntoa eivät ole residenssikäytössä, vaan vakituisia ja vapaa-ajan asuntoja.

 

Residenssiin saa tulla mukaan puoliso/perhe sekä lemmikit.

Talvella residenssiä lämmitetään enimmäkseen puulla. Pönttöuunin ja puuhellan lämmittämiseen tulee varautua päivittäin.

Varustus

Asunnossa ei ole omaa vessaa tai suihkua, eikä juoksevaa vettä, vaan talon asukkaat käyttävät yhteisiä vessa- ja peseytymistiloja.

 

Asukkaiden käytössä on myös yhteinen sauna, jota jokainen asukas saa varata itselleen yhden vuoron päivässä.

Asunnossa on keittiö (puu- ja sähköhella) sekä kaksi huonetta, joissa molemmissa on sängyt yhteensä viidelle hengelle: yksi parisänky toisessa sekä yksi yhden hengen sänky ja yksi kerrossänky toisessa huoneessa.

 

Asunnossa on puu- ja sähkölämmitys sekä puu- ja sähköhellat.

Palvelut

Taalintehtaalla kaikkialle on kävelymatka. 

Keskustaan on noin 200 m ja sieltä löytyy ruokakauppoja, pankkiautomaatti, Alko, ravintoloita, kirjasto, vierasvenesatama, terveyskeskus, apteekki, posti/matkahuolto ja kahviloita.

Kesäaikaan torielämä on vilkasta ja myös monenlaisia tapahtumia on paljon.

Lähiluonto

Residenssi sijaitsee järven ja meren välittömässä läheisyydessä ja sen ympäristössä on rauhaisia metsiä, kallioita ja soita. Taalintehtaalta lähtee kolme eripituista merkattua luontopolkua ja pyöräilymatkan päästä löytyy useita upeita luontokohteita. Saaristomerelle pääsee satamasta omalla veneellä ja myös yhteysaluksilla. 

 

bottom of page